Aktivnosti Novosti OnLine vršnjačka edukacija Vannastavne aktivnosti

Naš eTwinning projekat nagrađen Nacionalnom oznakom kvaliteta

Naš prvi projekat, pod nazivom Yourights, na kom smo radili zajedno sa školama iz Turske, Francuske, Italije i Rumunije, dobio je Nacionalnu oznaku kvaliteta, što je na republičkom nivou najviše što jedan eTwinning projekat može da dobije.

U obrazloženju komisije stoji: Glavni cilj ovog projekta je širenje svesti o ljudskim pravima, što smatramo veoma važnim. Učesnici u projektu su zaista uložili veliki trud da učine projekat zanimljivim i kreativnim, sa naglaskom na učenike i njihovu ulogu. Projekat je u celini bio izuzetno dobro organizovan i sproveden.

Ovo priznanje znači da je projekat Yourights (o kom više možete pročitati ovde) odgovorio na sve zahteve koji projekat čine uspešnim, kao što su: unapređenje izvođenja nastave, povezanost sa školskim planom i programom, komunikacija i razmena između partnerskih škola, stepen saradnje između partnerskih škola, upotreba IKT tehnologije, rezultati, učinak i dokumentovanje projekta…

Projekat je u toku drugog polugodišta sprovodila profesorica Sanja Đukić sa učenicima na časovima Građanskog vaspitanja – čestitamo im i jedva čekamo septembar za nove, još veće, izazove!

Platforma eTwinning osmišljena je sa ciljem da poveže nastavnike iz Evrope i omogući im da zajedno rade na međunarodnim projektima, što učenicima daje šansu da upoznaju svoje vršnjake iz drugih zemalja i sarađuju sa njima. Više o eTwinning-u pročitajte OVDE.

  • YOURIGHTS – NAŠ ETWINNING PROJEKAT sada NAGRAĐEN i evropskom OZNAKOM KVALITETA – Računarska Gimnazija Smart, Novi Sad
    31.10.2019. at 09:13

    […] Nacionalnom oznakom kvaliteta, našoj školi sada je dodeljena i Evropska oznaka kvaliteta za izuzetnost rada u okviru projekta […]

  • Skip to toolbar