Opšte informacije

Učenički portal – mesto za deljenje znanja

Pored neposrednih susreta sa nastavnicima i Upravom škole, kao i komunikacije putem mejla, roditeljima i učenicima Računarske gimnazije Smart na raspolaganju je i učenički portal.

Portal predstavlja centralno mesto na kojem učenici i roditelji mogu dobiti sve potrebne informacije o školi gde god se oni nalazili, kod kuće, u inostranstvu ili u samoj školi.

Nalazi se na zvaničnom sajtu škole https://www.smart.edu.rs/ i svaki naš učenik dobija šifru sa kojom može da se uloguje na portal preko školskog laptopa i pristupi lekcijama iz svih predmeta koje ima, rasporedu redovne, dopunske i dodatne nastave, vannastavnih aktivnosti, rasporedu i opisu svih školskih sekcija.

Učenički portal služi kao elektronska oglasna tabla preko koje se objavljuju informacije od značaja za sve učenike škole.

Profesori postavljaju materijal sa predavanja, domaće zadatke i druge sadržaje koji učenicima olakšavaju rad kod kuće.

Ovaj deo portala je naročito koristan za učenike koji u situacijama odsustvovanja nisu u mogućnosti da neposredno prate nastavu, ali je koristan i učenicima koji su prisustvovali času, jer će se pregledom prezentacije lekcije od tog dana lakše prisetiti samog gradiva.

Putem portala, roditelji takođe imaju uvid u nastavne sadržaje koji se obrađuju i tako su u svakom momentu informisani dokle se sa nastavom stiglo.

Skip to toolbar