SMARToVIZIJA

Sajam obrazovanja 2013

Posetioci i ovogodišnjeg Sajma Obrazovanja „Putokazi“ imali su prilike da vide predstavljanje Računarske gimnazije “Smart” Novi Sad. Sajam Obrazovanja “Putokazi” je održan zajedno sa Salonom knjiga i izložbom umetnosti Art Expo u periodu od 28. februara do 02. marta 2013. godine i imao je besplatan ulaz za sve posetioce. Na štandu gimnazije, učenici su budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavili Računarsku gimnaziju “Smart” iz njihovog ugla gledanja, sve kroz zanimljive prezentacije koje su sami osmislili.

Smartovizija kolaz1

Minakva kolaz1

Puzzle kolaz1

Smarttabla kolaz1

Nektar kolaz1

 

Kao i svake godine, tokom sva tri dana Sajma, na štandu gimnazije je bilo dosta zanimljivog sadržaja za sve posetioce. Održana su takmičenja u slaganju RGS slagalice, igra skrivalice i pronalaženja „Smartovca“ koji je šetao sajmom, posetioci su igrali pikado, wi fi konzolu, slagali RGS Rubikove kocke… Za sve održane igrice, učesnici su bili nagrađivani. Predstavljanje Računarske gimnazije „Smart“ podržali su prijatelji gimnazije Minaqua, Nectar, Microsoft i Division, koji su velikodušno učestvovali u nagradnom fondu za učesnike. Između ostalog, održan je i prvi krug kviza znanja “SMARToVIZIJA” za ekipno takmičenje osmaka iz osnovnih škola. Na kvizu „SMARToVIZIJA“ ukupno je učestvovalo 63 tima po 5 učenika, a rezultati su objavljeni na sajtu gimnazije.

LOGO-smartovizija

Kviz “SMARToVIZIJA” za pojedinačno takmičenje će se održavati dalje u prostorijama Računarske gimnazije „Smart“. Za više informacija o kvizu i prijave učesnika, pozovite telefon 021/47-28-200.

Skip to toolbar