Aktivnosti Digitalni marketing sekcija Dramska sekcija Muzička sekcija Novosti Ostale sekcije Sekcije Školska 2018-2019 Školske proslave Zanimljivosti

Prvi jubilej – proslavili smo deset godina postojanja škole

U školi se prethodnih meseci vredno učilo, radilo, ali i družilo i u odnosu na uloženo vreme, energiju i posvećenost svih učesnika, s pravom kažemo da је u četvrtak, 30. juna, na NIS-ovoj sceni, izveden jedan pravi spektakl – mjuziklu Mama mia!

U predstavi koja je pripremana na muzičkoj i dramskoj sekciji učestvovali su naši učenici, njihovi roditelji, profesori, pa i naši bivši đaci, sada studenti!

Hvala svim našim prijateljima koji su bili i podržali nas!

Posebno hvala koreografima Dubravki Demić Jovanović i Saši Krgi na nesebičnoj pomoći, energiji i vremenu. Na stručnim savetima u režiranju se zahvaljujemo reditelju Dušanu Petroviću.

Scenario iz oba filma Mamma Mia je našoj Smart gimnaziji prilagodila učenica drugog razreda, Tara Desnica.

Sjajne kostime naši glumci nosili su zahvaljujući kostimografu Saši Krgi.

Za scenografiju su se pobrinule profesorica umetnosti Snežana Mandić, ali i drage mame naših učenika: Branka Mijić, Angelina Lukić, Slobodanka Šatara i Zorica Vujičić.

Naše nastavnice koje su radile na predstavi:

muzika – Ana Bajić,

gluma: Tanja Josić, Jelena Stojšić, Sanja Đukić, Ivana Ursić, Bojana Vučenović, Violeta Lunić i Marko Dedić.

Fotografije koje su se prikazivale u pauzama tokom predstave delo su učenice Ane Banjac.

Video-produkciju, na čelu sa profesorkom Tanjom Josić, činili su učenici Aleksa Bandić, Pavle Kustudić i Gojko Bajić. Pavle i Gojko su brinuli o zvučnim i svetlosnim efektima tokom predstave, zajedno sa profesoricama Marinom Savić i Tanjom Josić u režijskoj sobi.

U ulozi režisera ove godine bila je naša direktorka Jelena Desnica.

Uživajte u fotografijama, a uskoro izlazi i video mjuzikla! 

Skip to toolbar