Blog nastavnika Dušanka Lukić - fizičko vaspitanje

Pehar i medalja

Možda nismo najbolji u sportskim takmičenjima i ne osvajamo mnogo pehara i medalja , mada znamo doneti u školu i pehare i medalje, ali znam da naša deca zaslužuju sve pehare i medalje ovog sveta za svoje ponašanje na takmičenju.

Gde god da se pojavimo, na bilo kom takmičenju naši učenici zadive svojim ponašanjem, kao i šarmom koji poseduju. Izuzetno sam ponosna na njih i uvek se vratim sa takmičenja kao najveći pobednik jer znam da su dali sve od sebe i da su se veoma trudili, a što je još bitnije vidim da su na tim takmičenjima uživali.

Znaju da se našale na svoj račun kad ne ide, ali i da proslave sa stilom kad imaju razloga.

Nisu u pitanju samo sportska takmičenja, njihov šarm i neverovatan smisao za humor se oseti i na časovima, kao i za vreme odmora, na vannastavnim aktivnostima kao što su: odlasci na sportske terene, bioskop, pozorište, biblioteke, recitatorske smotre, posete raznim fakultetima i mnoge druge manifestacije.

Pre nekoliko dana u našoj školi je bilo književno veče posvećeno ljubavi. Volela bih da ste i vi mogli da budete prisutni i da osetite delić te atmosfere, jer bilo je pravo uživanje biti deo te večeri i videti svu tu divnu decu kako uživaju za vreme svog nastupa. Zaslužili su svi bar po jedan pehar i medalju, a neki od njih i više.

 

 

 

 

Skip to toolbar