Aktivnosti Takmičenja Vannastavne aktivnosti

Odlična igra naših fudbalera i prolazak u plej-of

U četvrtak, 24. oktobra, odigrano je 6. kolo fudbalskog turnira u kome učestvuju srednje škole iz Novog Sada i okoline. Učenici naše škole su tokom ovog perioda na turniru ostavili srce na terenu i osigurali siguran prolazak u plej-of.
Smartovci su juče igrali dve utakmice od kojih su iz jedne izašli sa neverovatnom pobedom nad Gimnazijom ,,Laza Kostić” rezultatom 6:2 (Mihailo Ivanović koji je dao neverovatnih pet golova i time osigurao mesto najboljeg strelca na celom turniru i kapiten Nikola Kenđur koji je dao jedan gol).
Drugu utakmicu odigrali smo nerešeno sa Srednjom školom ,,Sveti Nikola” rezultatom 3:3 (Nikola Kenđur koji je dao jedan gol i Nebojša Antonić koji je dao dva gola).
Ovakvim rezultatima učenici su na kraju 6. kola zauzeli 3. mesto. Pitali smo Nikolu Kenđura, kapitena našeg tima, za utiske: ,,Atmosfera pred početak je bila odlična, svi su se šalili i smejali. Prva utakmica danas je bila naša i igrali smo protiv Gimnazije ,,Laza Kostić”, fantastična igra nas je dovela do pobede. Sledeća utakmica je bila u 16h tako da smo imali vremena da odmorimo do tada. Ipak, bili smo previše iscrpljeni da bismo na drugoj utakmici dali sve od sebe. Greška za greškom je dovela do lošijeg ishoda. Izašli smo sa terena retko nezadovoljni, ali šta je – tu je; prolazak u plej-of nam je zagarantovan tako da se ne stresiramo previše”, priča Kenđur.
Čestitamo im na uspehu i nadamo se da će biti ponosni na svoj krajnji plasman!

Tekst i foto: Nenad Simić, IV2

Skip to toolbar