Aktivnosti Dramska sekcija Novosti Ostale sekcije Sekcije Školske proslave Vannastavne aktivnosti

Novogodišnja predstava „Ljubav u sedmom kraljevstvu“ pred mališanima u bolnici

I ove godine imali smo zadovoljstvo da odigramo novogodišnju predstavu deci na dečjem odeljenju u bolnici i da im podelimo paketiće. Naša je želja da tako doprinesemo da se osećaju bolje na svom putu ka oporavku. Predstava je bila izuzetno veselog karaktera i deci se svidela, kao i njihovim roditeljima. Njihovi osmesi bili su puni topline i radosti dok su pažljivo pratili radnju, što je nama ispunilo srca.

Nakon što smo odigrali našu prestavu, sa decom smo ostali još da se družimo. Pevali smo pesme zajedno, plesali, fotografisali se i delili paketiće.

Lepa Tananija, kraljica Ljupka, kralj Dobronije, princ, patuljci, svi likovi nasmejali su našu publiku i uveselili im dan. Poseban aplauz dobili su vitezovi kada su krenuli u borbu protiv strašnog zmaja, a naročita atmosfera nastala je izlaskom na scenu zlog vešca Baksuzijana.

Da užitak bude potpun, doprineo je i naš di-džej koji je svaku scenu ispratio prigodnom muzikom, kao i momci iz tehničke podrške koji su vodili računa da svaki rekvizit bude u pravom trenutku na pravom mestu.

Na kraju, sa sigurnošću mogu da kažem da su svi glumci bili izvanredni, i da mi je zaista zadovoljstvo što radim sa takvom ekipom i što sam deo ovog projekta. Društvo, SJAJNI STE!!!

 

Profesori koji su radili na predstavi: Sanja Đukić, Ivana Ursić, Miloš Radulović i Marko Dedić.

Tekst: Nenad Jevremović, IV2

Fotografije: Gojko Bajić i Jovan Stepančev, II2

 

Skip to toolbar