Novosti

Nominovani smo za nagradu Kapetan Miša Anastasijević!

 Juče nas je obradovala vest da smo nominovani za nagradu, Kapetan Miša Anastasijević u kategoriji za Doprinos obrazovanju u Republici Srbiji. Ova nagrada se dodeljuje već 14 godina iz raznih oblasti i na republičkom je nivou, a realizator ove nagrade je Media Invent.
http://www.mediainvent.rs/

Kandidate nominuju državne i naučne institucije, Akademija nauka i privredne komore. Našu školu nominovao je, ni manje ni više, nego Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje ispred Ministarstva prosvete , nauke i tehnološkog razvoja. Hvala im, posebno jer za nas to je i veliki podstrek da budemo još uspešniji i bolji.

Pozvani smo sada da učestvujemo i na Dunavskom biznis forumu, međunarodnog tipa: Nove tehnologije-Nove nade Srbije , kao prva privatna škola gde će naši učenici imati priliku da učestvuju na panelima sa dekanima fakulteta koji se bave edukacijom iz oblasti Informacionih tehnologija.

Ove je tek nominacija, imaćemo jednodnevnu posetu i obilazak škole od strane njihove komisije, da se upoznaju sa kvalitetom rada ustanove. Odluka će se znati tek u maju mesecu.
Nas je obradovala i nominacija.

 

Skip to toolbar