Naši alumni Novosti

Naš bivši učenik, prošlogodišnji maturant Aleksa Nišavić – „Mladi heroj”

Naš bivši učenik, prošlogodišnji maturant Aleksa Nišavić, dobitnik je priznanja Youth heroes u kategoriji preduzetništvo i kreativne industrije za 2018. godinu. 😊

U petak, 15. novembra, u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu nagrađeno devetnaestoro najuspešnijih mladih ljudi u Srbiji koji su svojim rezultatima zaslužili titulu „Mladi heroj“ koji su birani u okviru četiri kategorije: nauka i obrazovanje, kultura i umetnost, preduzetništvo i kreativne industrije i društveni aktivizam, a dodeljeno je i specijalno „Youth Heroes“ priznanje.

Aleksi je nagradu svečano uručio ekspert u sferi digitalnog marketinga, Ivan Bildi, a o svojim počecima, načinu i svefama poslovanja, kao i o tome šta ga motiviše, pročitajte u intervjuu koji je Aleksa dao za portal Priče sa dušom.

Konkurs „Youth Heroes“ organizovali su EXIT fondacija i Naftna industrija Srbije, uz podršku Radio-televizije Srbije i medijske kuće Ringier Axel Springer i izdavačke kuće „Vulkan“.

 

  • Aleksa Nišavić: ,,Važno je da se pokrenete” – Računarska Gimnazija Smart, Novi Sad
    25.11.2019. at 12:31

    […] maturant, učenik IV1 razreda, Aleksa Nišavić dobitnik je priznanja Mladi heroji koje tradicionalno dodeljuju EXIT fondacija i kompanija NIS u četiri kategorije: nauka i […]

  • Skip to toolbar