Novosti

Iskoristite Novogodišnji popust za prebacivanje iz druge škole na I ili II godinu, u toku zimskog raspusta!

VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA!!!

 

Za sve one koji su zainteresovani da se iz prve ili druge godine bilo koje srednje škole ili gimnazije,  prebace kod nas u školu, odobravamo Novogodišnji popust na iznos školarine! Ukoliko razmišljate o prebacivanju u Računarsku gimnaziju Smart, iskoristite Novogodišnji popust za prebacivanje isključivo tokom zimskog raspusta.  Zato požurite i javite se što ranije jer imamo jako malo slobodnih mesta.

Samo 3 slobodna mesta u PRVOJ godini.

I samo 6 slobodnih mesta u DRUGOJ godini.

Naša odeljenja su isključivo do 20 učenika, kako bi deca bila u sigurnom okruženju, mogla da budu kreativna i da izraze svoje kvalitete, da svakom detetu možemo maksimalno da se posvetimo i pratimo njihov napredak. Svaki učenik dobija laptop i ranac za laptop kao sredstvo za rad, koji mu ostaje kao poklon nakon završene IV godine. Posebnim tolkinom se ulazi u školu, uz pomoć bezbednosne elektronske brave, u školi je video nadzor 24h, deca imaju svoje dvorište i dežurne nastavnike te je okruženje zaista bezbedno i prijatno.

Popust odobravamo isključivo za vreme zimskog raspusta-od 24.12.2017 do 15.01.2018.g i popust iznosi umanjenje cene za čak 60 € mesečno!!! I to nije sve, taj iznos odobravamo do kraja školovanja za učenike koji se prebace kod nas tokom ovog zimskog raspusta! Zato iskoristite ovu novogodišnju akciju i javite se što pre na 021/4728200 lok 2 i zakažite svoje termin za intervju. Vrata su otvorena tokom raspusta svakog radnog dana od 08-16h osim praznika 01 i 02 januara. Naša adresa je Trg mladenaca br.5.

A kako izgleda kada naši učenici počinju da rade samostalne projekte možete pogledati na sledećem linku:

Skip to toolbar