Novosti Opšte informacije

INFORMACIJE O POLAGANJU PRIJEMNOG ISPITA ZA UPIS U ŠKOLSKU 2019/20. GODINU

Dragi osmaci i poštovani roditelji,

objavljujemo sve neophodne informacije za polaganje prijemnog ispita za upis na smer za obdarene učenike u Računarskoj gimnaziji – tzv. programerski smer.
Zbog velikog interesovanja za ovaj smer, opšti smer nećemo ni otvarati.

Mesto polaganja: Računarska gimnazija ,,Smart” Novi Sad, Trg mladenaca 5, drugi sprat

Vreme polaganja: NEDELJA 2. jun 2019. godine

Vreme okupljanja i prijavljivanja za polaganje je najkasnije do 9:30h kada počinje prozivka i raspoređivanje kandidata po učionicama, podela testova i priprema za polaganje – upoznavanje učenika sa procedurom popunjavanja samog testa.

Početak polaganja je tačno u 10:00h i traje do 12:00h.

Pribor koji je potrebno poneti na polaganje: olovka, gumica, hemijska olovka, komplet lenjira i trouglova, šestar i neki identifikacioni dokument (đačka knjižica, zdravstvena knjižica, pokazna autobuska karta sa slikom…). Može da se ponese flašica vode i neka čokoladica, ali bez preterivanja. 😉

Polaganje se radi isključivo na overenom i potpisanom papiru koji se dobija od gimnazije sa unetom šifrom i drugi papiri se neće uzimati u obzir.

Test se radi dva sata.

Rezultati će biti objavljeni u 19h na sajtu škole i na vratima Smart gimnazije pod šiframa. Neophodno je da učenici zabeleže svoju šifru.

Upisujemo tri odeljenja po 20 učenika, dakle ukupno 60 učenika na smer za obdarene učenike u računarskoj gimnaziji.

Upis zavisi od broja bodova na našem prijemnom ispitu iz matematike, intervjua sa našim školskim psihologom, ali i ponašanja učenika odnosno ocene iz vladanja.

Ukoliko učenik nije pohađao naše besplatne pripreme iz matematike ili se još uvek nije prijavio, za polaganje prijemnog ispita možete se se prijaviti na gimnazija@smart.edu.rs

SVIM OSMACIMA ŽELIMO USPEH NA POLAGANJU!

Skip to toolbar