Takmičenja 2014-2015

In je biti clean

U četvrtak 4. decembra na Spensu je održana manifestacija pod nazivom “In je biti clean”.

Član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić svečano je otvorio ovu manifestaciju koja je posvećena borbi protiv narkomanije, a u organizaciji Centra “Duga” iz Novog Sada.

Ideja manifestacije “In je biti clean” je predstavljanje alternativnog rešenja za borbu protiv narkomanije. “In je biti clean” je promotivna kampanja organizovana kao niz aktivnosti i bazira se na promovisanju zdravih stilova života u borbi protiv narkomanije i alkoholizma.

U okviru ove jednodnevne manifestacije, organizovane su radionice i predavanja iz oblasti starih zanata, sporta, muzike, plesa i umetnosti. Takođe je organizovano takmičenje u rešavanju kviza koji se sastojao iz više oblasti. U ovom kviz takmičenju naš učenik Dušan Gvozdenović plasirao se u finale i osvoji prvo mesto. Ovim putem čestitamo Dušanu na zasluženo osvojenom prvom mestu.

Naša škola je predstavila svoj zabavno edukativni program. Posetioci su bili u prilici da posete naš štand, da se upoznaju sa nama i da se zajedno takmičimo u “pametnim” igricama koje su osmislili naši učenici i profesori.

 

Skip to toolbar