Novosti Opšte informacije

Besplatne pripreme iz matematike za osmake

Dragi osmaci koji se sledeće školske 2022/23. godine upisujete u srednju školu, pozivamo vas da se NA VREME prijavite na besplatne pripreme iz matematike u našoj Smart gimnaziji i upis u našu gimnaziju, bez obzira da li upisujete Opšti ili Smer za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (programersko-računarski smer).

Iako zainteresovani učenici za upis na Opšti smer Smart gimnazije ne polažu naš prijemni ispit iz matematike, ova besplatna pripremna nastava omogućena je svima koji planiraju da upišu Smart gimnaziju, a koji žele da poboljšaju svoje znanje i trenutnu ocenu iz matematike u osmom razredu, ali i što bolju PRIPREMU i sam USPEH na završnom ispitu iz matematike na kraju osnovnoškolskog obrazovanja.

Većina učenika zainteresovanih za upis na programersko-računarski smer, a koji su pohađali naše besplatne pripreme iz matematike, položili su naš prijemni ispit iz matematike i upisali se u našu gimnaziju. Tokom priprema, već su upoznali svoje buduće drugare iz škole, te im je prelazak u novu sredinu bio lakši.

Za uspešno pohađanje priprema je potrebno:

  • Sveska i pribor za matematiku
  • Zbirka zadataka za polaganje završnog ispita iz matematike (izlazi iz štampe početkom januara meseca i možete ih pronaći u knjižari Službeni glasnik u Novom Sadu)
  • Redovni dolasci i aktivnost na času
  • Redovno urađeni domaći zadaci tokom priprema
  • Osmeh i dobra volja 😀

Pogledajte video ovde  na našem Youtube kanalu.

Dragi roditelji, iskustva roditelja naših učenika možete pogledati ovde.

Informišite se na vreme za upis deteta i pozovite 021/300 42 96 ili 0654728211.

Broj učenika za besplatne pripreme je ograničen na 20 učenika u grupi i organizujemo najviše 4 grupe.

Rezervišite svoje mesto na vreme. Pozovite 021/ 300-42-96 ili pošaljite poruku sa svojim kontakt telefonom na gimnazija@smart.edu.rs ili nam se javite preko naše Facebook ili Instagram stranice.

Besplatne pripreme se održavaju isključivo vikendom (dva časa subotom, dva časa nedeljom) i počinju početkom drugog polugodišta ove školske godine.

Skip to toolbar