Opšte informacije

Poslednjih mesec dana održavanja besplatnih pripremnih časova iz matematike za osmake – prijavite se na vreme!

Pogledajte VIDEO kako izgleda škola, učionice…

Računarska gimnazija Smart organizuje BESPLATNU pripremnu nastavu za učenike osmih razreda za polaganje male mature iz matematike i polaganje našeg Prijemnog ispita. Rezervišite svoje mesto u grupi-pozovite od 08-16h na 021/ 47 28 200, 065/45 28 211 ili  mail-om na gimnazija@smart.edu.rs i obavezno ostavite svoje kontakt podatke.

Matematika nije bauk, smanjite stres  i ne ostavljajte sve za poslednjih 10 dana pred polaganje.

PRIJAVITE SE NA VREME -broj mesta je ograničen!

Zbog velikog interesovanja otvorili smo i treću grupu.

Uslovi za pohađanje besplatnih pripremnih časova:

  • doći sa roditeljima na razgovor u školu (nazvati 47 28 200 za zakazivanje),
  • imati 5 iz vladanja,
  • dolaziti redovno na nastavu, (osim opravdanog odsustva)
  • redovno raditi sve domaće zadatke,
  • nositi sa sobom za svaki čas Zbirku zadataka za polaganje završnog ispita iz matematike na kraju osmog razreda (kupuje se u knjižarama polovinom januara za 2017/18),  svesku iz matematike, pribor (olovku, gumicu, lenjir, trougao, šestar),
  •  Roditelji će na kraju svake pređene oblasti tokom priprema dobiti rezultate savladanog gradiva, koje treba da potpiše
  • Svi učenici osmog razreda mogu se prijaviti za besplatne pripreme i isključivo učenici koji su zainteresovani i za upis na programerski smer u  Računarskoj gimnaziji ,,Smart” Novi Sad.

Iskoristite pogodnosti PRED-UPISNOG roka, prijavite se na tel. 021 47 28 200 i rezervišite mesto za obuku na vreme, ali i upis po povoljnijoj ceni. Obuka kreće početkom drugog polugodišta  školske 2016/2017 -isključivo vikendom i to dva časa subotom i dva časa nedeljom.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto. Dobrodošli!

Skip to toolbar