Zanimljivosti

16.Novembra u Kulturnom centru Novog Sada održaće se konferencija ,,Women in IT”

Preporučujemo  konferenciju “Women in IT 2” koju organizuju Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, Erste banka i Kulturni centar Novog Sada. Konferencija ima za cilj da ukaže na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji.

Prvi deo konferencije, koji će se održati 16. novembra od 17 časova u Kulturnom centru Novog Sada (Katolička porta 5) biće posvećen MOTIVACIONIM I INSPIRATIVNIM PREDAVANJIMA o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji.

Drugi deo konferencije održaće se 23, 24. i 25. novembra u Hub & Coworking prostoru “Apolo”, Trg slobode 3 i biće posvećen RAZVOJU ZNANJA I VEŠTINA prijavljenih učesnica u IT OBLASTI kroz konkretne radionice.

USKORO DETALJAN PROGRAM!

Učešće je BESPLATNO uz OBAVEZNU prijavu na imejl adresu: biznisnova.org@gmail.com

Kome je koferencija namenjena?

Studentkinje, mlade žene i žene koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor, imaće priliku da steknu ne samo nova znanja i veštine, nego i veću motivaciju i spremnost da preduzmu aktivne korake u svom profesionalnom razvoju.

Učesnice konferencije će imati priliku da:

1. unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti,
2. povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru u Srbiji i putem outsourcing poslova,
3. povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru
4. međusobno se povežu, kao i sa ženama koje su ostvarile uspešne karijere u IT sektoru ili u oblasti podrške ženskom preduzetništvu, i zadobiju finansijsku/mentorsku podršku ili potencijalne partnere za saradnju.

Broj mesta na konferenciji je ograničen te vas molimo da se što pre prijavite sa naznakom predavanja i/ili radionice.

Više informacija možete dobiti putem navedene mejl adrese.

Radujemo se vašem prisustvu!
TIM Biznisnove
Rodoljub, Jelena, Marija i Milica


BIZNISNOVA
centar za proaktivno poslovanje
069.458.91.44|063.844.55.438
biznisnova.org@gmail.com
www.biznisnova.com

 

preuzeto sa:

https://www.facebook.com/events/412785072257467/

 

Skip to toolbar