Novosti Opšte informacije

ZBIRKE ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA IZAŠLE SU IZ ŠTAMPE – SMART BESPLATNE PRIPREME POČINJU 6. FEBRUARA

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svom zvaničnom sajtu vest da su „Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i „Prosvetni pregled“ i ove godine pripremili i izdali zbirke zadataka za pripremu završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja. Iz štampe su izašle Zbirka zadataka iz matematike, Zbirka iz srpskog (maternjeg) jezika i Zbirka za pripremu kombinovanog testa (sa pitanjima i zadacima iz biologije, hemije, fizike, istorije i geografije) i mogu se nabaviti u svim knjižarama „Prosvetnog pregleda“ i distributivnoj mreži širom zemlje.
 

Zbirke su štampane na srpskom jeziku i na osam manjinskih jezika (mađarskom, hrvatskom, bosanskom, albanskom, bugarskom, rusinskom, slovačkom i rumunskom).”

 
Zbirke možete pronaći u knjižari Službeni glasnik u Novom Sadu, a našim dragim osmacima, budućim srednjoškolcima, savetujemo da smanje stres i poćnu sa pripremama na vreme.
 

Besplatne pripreme iz matematike za sve zainteresovane učenike za upis na Opšti i Programersko-računarski smer počinju 6. februara (februar, mart, april, maj)

Redovan rad, uložen trud i početi na vreme – naš je moto za uspeh! 
 
Smart gimnazija organizuje BESPLATNU pripremnu nastavu iz MATEMATIKE za SVE učenike osmih razreda zainteresovane za upis u našu školu (Opšti ili programersko-računarski smer). 
 
Pripreme počinju 6. februara 2021. god. i održavaće se svakog vikenda (dva časa subotom i dva časa nedeljom) tokom februara, marta, aprila i maja, a pohađanje ove nastave OD SAMOG POČETKA može pozitivno uticati na što bolju pripremu i sam uspeh na završnom ispitu osmaka.
 
Iako zainteresovani učenici za upis na Opšti smer ne polažu naš prijemni ispit iz matematike, ova besplatna pripremna nastava omogućena je svima koji planiraju da upišu Smart gimnaziju, a koji žele da poboljšaju svoje znanje i trenutnu ocenu iz matematike u osmom razredu, ali i što bolju PRIPREMU i sam USPEH na završnom ispitu iz matematike na kraju osnovnoškolskog obrazovanja.
 
Zainteresovani osmaci za programersko-računarski smer polažu naš prijemni ispit iz matematike i zato je važno da se već sada prijavite i krenete od samog početka sa besplatnim pripremama. Ukoliko su naše pripreme već krenule dok čitate ovaj tekst, odmah se javite da se kandidat pridruži pripremama dok još ima slobodnih mesta.
 
Prijavite se odmah na 021/ 300-4296 – dve grupe su već formirane.
 
Skip to toolbar