Novosti Opšte informacije

ZBIRKE ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA IZAŠLE SU IZ ŠTAMPE – SMART BESPLATNE PRIPREME POČINJU 5. FEBRUARA

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svom zvaničnom sajtu vest da su zbirke zadataka za pripremu završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja u prodaji. 

Zbirka zadataka iz matematike, Zbirka iz srpskog (maternjeg) jezika i Zbirka za pripremu kombinovanog testa mogu se pronaći u knjižari „Službeni glasnik“ u Novom Sadu.

Kako je ovo zbirka zadataka iz matematike koju ćemo koristiti i na našoj pripremnoj nastavi za prijemni ispit za upis na Programersko-računarski smer, našim dragim osmacima, budućim gimnazijalcima, savetujemo da smanje stres i poćnu sa pripremama na vreme. Na pripreme su dobrodošli i učenici koji su zainteresovani za upis na Opšti smer, iako oni ne polažu prijemni.

Zbirka sadrži 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a na kraju zbirke se nalaze rešenja.

Besplatne pripreme iz matematike za sve zainteresovane učenike za upis na Opšti i Programersko-računarski smer počinju ovog vikenda, 5. februara i održavaće se svakog narednog (dva časa subotom i dva časa nedeljom) tokom februara, marta, aprila i maja. 

Pohađanje ove nastave OD SAMOG POČETKA može pozitivno uticati na što bolju pripremu i sam uspeh na završnom ispitu osmaka i zato se prijavite odmah na 021/ 300-4296 – broj mesta je ograničen.

Skip to toolbar