Novosti Opšte informacije

Zbirke za pripremu završnog ispita izašle su iz štampe – naše besplatne pripreme počinju 3. februara

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svom zvaničnom sajtu vest da su zbirke zadataka za pripremu završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja u prodaji. 

Zbirka zadataka iz matematike, Zbirka iz srpskog (maternjeg) jezika i Zbirka za pripremu kombinovanog testa mogu se pronaći u knjižari „Službeni glasnik“ u Novom Sadu.

Ovu zbirku zadataka iz matematike ćemo koristiti i na našoj pripremnoj nastavi koja je besplatna za sve zainteresovane za upis u Gimnaziju Smart, bilo da se kandidat upisuje na Opšti smer za sportiste ili na Programerski smer.

Zbirka sadrži 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a na kraju zbirke se nalaze rešenja.

Besplatne pripreme iz matematike za sve zainteresovane učenike za upis na Opšti i Programersko-računarski smer počinju 3. februara i održavaće se svakog vikenda (dva časa subotom i dva časa nedeljom) tokom februara, marta, aprila i maja. 

Pohađanje ove nastave OD SAMOG POČETKA može pozitivno uticati na što bolju pripremu za školovanje u našoj gimnaziji i sam uspeh na završnom ispitu osmaka i zato se prijavite odmah na 021/ 300-4296 – broj mesta je ograničen.

USLOVE ZA UPIS U SMART GIMNAZIJU NA OPŠTI SMER ZA SPORTISTE ILI PROGRAMERSKI SMER MOŽETE PROČITATI OVDE.

Skip to toolbar