Novosti

Prijavite se za besplatne pripreme iz matematike

Prošao je prvi vikend besplatne pripremne nastave za učenike osmih razreda za polaganje male mature iz matematike i polaganje našeg prijemnog ispita.

Rezervišite i vi svoje mesto u grupi – pozovite radnim danima od 8 do 16h na 021/300 42 96 ili nas kontaktirajte mejlom na gimnazija@smart.edu.rs ili putem društvenih mreža i obavezno ostavite svoje kontakt podatke.

Uslovi za pohađanje besplatnih pripremnih časova:

  • doći sa roditeljima na razgovor u školu (nazvati 0654728211 za zakazivanje)
  • imati 5 iz vladanjadolaziti redovno na nastavu (osim opravdanog odsustva)redovno raditi sve domaće zadatke
  • nositi sa sobom za svaki čas Zbirku zadataka za polaganje završnog ispita iz matematike na kraju osmog razreda (kupuje se u knjižarama), svesku iz matematike, olovku, gumicu

Roditelji na kraju svake pređene oblasti tokom priprema dobijaju rezultate savladanog gradiva, koje treba da potpišu.

Svi učenici osmog razreda mogu se prijaviti za besplatne pripreme i isključivo učenici koji su zainteresovani i za upis na programerski smer u Računarskoj gimnaziji ,,Smart” Novi Sad.

Iskoristite pogodnosti PREDUPISNOG roka, prijavite se na telefon 021/300 42 96 ili 0654728211 i rezervišite mesto za obuku na vreme, ali i upis po povoljnijoj ceni.

Pripreme traju do kraja drugog polugodišta školske 2018/2019. godine i održava se isključivo vikendom i to dva časa subotom i dva časa nedeljom.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto. Dobro došli!

Skip to toolbar