Opšte informacije

Posvećenost, bezbednost, moderan način učenja uz primenu informacionih tehnologija

USLOVE ZA UPIS U SMART GIMNAZIJU NA OPŠTI SMER ZA SPORTISTE ILI PROGRAMERSKI SMER MOŽETE PROČITATI OVDE.

Može drugačije, bez stresa, sa međusobnim poštovanjem i saradnjom škole i roditelja. Učenje i posvećenost nastavnika u odeljenjima do 20 učenika, gde nastavnici dobro upoznaju učenike i gde se svaka ocena može popraviti i nakon kontrolnog ili pismenog rada – odgovaranjem.

Opšti smer za sportiste daje mogućnost odlaganja donošenja odluke “šta upisati” – za 4 godine, kada su deca mnogo zrelija. Državna matura gimnazije koja ih čeka pokriva sve izborne predmete sa liste i obavezne predmete – mislite o tome na vreme.

Dragi osmaci, znamo da izbor srednje škole nije lak – možda još uvek niste odlučiti tačno kojim zanimanjem želite da se bavite, ali znate da želite da to bude škola gde ćete dobiti dobro znanje, kvalitetno okruženje, posvećene nastavnike. Za razliku od stručnih škola gde se upisom automatski opredeljujete i za životni poziv, Opšti smer gimnazije je za sve koji žele dobro znanje i pripremljenost za studije na bilo kom fakultetu, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, bez stresa da mora da se odluči ovog trenutka za profesiju. 

Roditeljima je, pored navedenog, važno i da to bude škola koja ima dobru reputaciju, da je sigurno i bezbedno okruženje, da smo tu da reagujemo i pomognemo. Škola je, pored učenja, mesto gde odrastate, sazrevate i te četiri godine srednje škole su od izuzetnog značaja za formiranje mladih ljudi novih generacija. Upisom na Opšti smer za sportiste postajete deo jedne velike porodice koja neguje i zalaže se za kvalitet u nastavi – jer “nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati”. Spajamo modernu tehnologiju i moderne modele nastave – kroz interaktivnu nastavu, razvijamo kritičko mišljenje kod učenika i logički način zaključivanja.

Osim rada u malim grupama, gde profesori mogu više i kvalitetnije da se posvete svakom učeniku pojedinačno, važno je da negujemo i ljudske, humane vrednosti. Kroz brojne sekcije, vannastavne aktivnosti, pripreme za takmičenja, ples, glumu, hor, ekologiju, preduzetništvo, besedništvo, digitalni marketing, novinarstvo i mnoge druge, osim što zajedno naučimo o nekim stvarima koje se tiču opšteg obrazovanja i opšte kulture, razvijamo i negujemo vrline, otkrivamo nove talente i nova interesovanja.

Učenici koji upišu Opšti smer u Smart gimnaziji imaju prednost da izaberu ono najbolje za sebe i to bez stresa, bez polaganja prijemnog ispita i bez uticaja rezultata sa Državne mature. 

Dovoljno je da nas pozovete na broj telefona škole 021/300-4296 i prijavite za upis – još uvek ima mesta.

Skip to toolbar