Aktivnosti Dramska sekcija Muzička sekcija Novosti Opšte informacije Školska 2022-2023 Školske proslave Vannastavne aktivnosti

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ШКОЛСКЕ СЛАВЕ СВЕТОГ САВЕ

Обележили смо школску славу, Светог Саву и овим путем се захваљујемо свима који су учествовали и присуствовали прослави!

Свечаност смо започели традиционално химном Светом Сави у извођењу нашег хора под вођством проф. Сузан Мијатовић Јанковић.

У наставку је уприличено сечење славског колача, а присутнима се речима љубави и духовног надахнућа обратио и свештеник, отац Александар Игњатов. Присутне је поздравила и директорка школе Јелена Десница, као и овогодишњи кум, отац ученика Ђорђа Гајића.

Кум школе сваке године бира се поново и увек буде родитељ неког од ученика из првог разреда, оног који током првог полугодишта оствари најбољи успех. Сем овог, критеријум за најбољег ученика првог разреда укључује и његов однос према другим ученицима, стварање пријатељстава, спремност да помогне и друге врлине.

Осим музичког програма, ученици су, уз помоћ наставнице Јелене Стојшић, припремили и говорили пригодне беседе, хакон чега је дружење настављено у неформалној атмосфери.

Снимак свечаности можете да погледате на преносу уживо на званичној фејсбук страници школе.

Skip to toolbar