Novosti Opšte informacije

Dobra škola mora da ima i dobre kriterijume

Ima škola u kojima ne postoji nikakav kriterijum za upis. Sve može, sve je dozvoljeno, pa i da nema nastave.

Kvalitetna škola koja drži do standarda, uspeha i postignuća, postavlja uslove kako bi odabrala učenike i učenice koji žele da uče, rade, otkrivaju svoje potencijale i razvijaju se u skladu sa njima. To bez adekvatnog rada nije moguće. 

Sa drugačijim metodama rada koje olakšavaju pamćenje, moderno, tehnički opremljenim učenicima i profesorima, proces učenja je raznovrstan, inovativan i nadasve uključuje učenika kao primarnog u komunikaciji.

Da, može drugačije. Mogu učenici da diskutuju i kada učimo novo gradivo, mogu da imaju kritičko mišljenje, da rastu uz jedan odnos vaspitanja i kulture govora, ophođenja sa drugima, ponašanja i ambicije da se teži naredovanju.

Vaspitanje je sastavni deo procesa učenja kroz sticanje novog gradiva na času.

Za sve ranije prijave u predupisnom roku ušteda je 720 €. Prijavite se odmah.

Sa ponosom vrednog rada već 12 godina i konstantnog rasta, pozivamo osmake na besplatne pripreme iz matematike za upis u našu školu, a ukoliko učenik/ca ima ispod ocene 5 iz vladanja iz VI, VII i VIII razreda i ne polože testiranje kod našeg školskog psihologa, nije moguće upisati našu gimnaziju.

Za dva odeljenja su već rezervisana mesta po predugovorima, privodimo kraju i za treće odeljenje programeskogo-računarskog smera, ali polako se popunjava i odeljenje za OPŠTI smer.

Nije lako biti Smart, ali zato vredi biti Smart!

Dobra škola mora da ima dobre kriterijume i standarde!

Bezbednost, posvećenost, takmičenja, vannastavne aktivnosti i jednako važno obrazovanje i vaspitanje.

Skip to toolbar