Novosti Opšte informacije

BESPLATNE PRIPREME IZ MATEMATIKE ZA OSMAKE POČINJU 3. FEBRUARA

Besplatne pripreme iz matematike počinju 3. februara! 

Dragi osmaci koji se sledeće školske 2023/24. godine upisujete u srednju školu, pozivamo vas da se NA VREME prijavite na besplatne pripreme iz matematike u našoj Gimnaziji Smart i upis u našu gimnaziju, bez obzira da li upisujete Opšti smer za sportiste ili Smer za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (Programersko-računarski smer).

Ova besplatna pripremna nastava omogućena je svima koji planiraju da upišu Gimnaziju Smart, a koji žele da poboljšaju svoje znanje i trenutnu ocenu iz matematike u osmom razredu, ali i što bolju PRIPREMU i sam USPEH na završnom ispitu iz matematike na kraju osnovnoškolskog obrazovanja.

Svi naši učenici koji su pred upis pohađali besplatne pripreme iz matematike složiće se da je to odlična prilika za sticanje predznanje za školovanje u našoj gimnaziji, ali i mesto sklapanja novih prijateljstava.

Za uspešno pohađanje priprema je potrebno:

  • sveska i pribor za matematiku;
  • zbirka zadataka za polaganje završnog ispita iz matematike (izlazi iz štampe početkom januara meseca i možete ih pronaći u knjižari Službeni glasnik u Novom Sadu);
  • redovni dolasci i aktivnost na času;
  • redovno urađeni domaći zadaci tokom priprema;
  • osmeh i dobra volja. 🙂 

Dragi roditelji, iskustva roditelja naših učenika možete pogledati ovde.

Informišite se na vreme za upis deteta, iskoristite popust u predupisnom roku i pozovite 021/300 42 96.

Uslove za upis pročitajte ovde

Broj učenika za besplatne pripreme je ograničen na 20 učenika u grupi i organizujemo 4 grupe.

Rezervišite svoje mesto na vreme. Pozovite 021/ 300-42-96 ili pošaljite poruku sa svojim kontakt telefonom na gimnazija@smart.edu.rs ili nam se javite preko naše Facebook ili Instagram stranice.

Pripreme počinju 3. februara 2023. god. i održavaće se tokom februara, marta, aprila i maja, subotom i nedeljom, po dva školska časa (ukupno 4 časa svakog vikenda) u prostorijama naše škole.

Za što bolji rezultat važno je da se već sada prijavite i krenete od samog početka sa besplatnim pripremama. Ukoliko su naše pripreme već krenule dok čitate ovaj tekst, odmah se javite da se kandidat pridruži pripremama.

Pripreme će se održavati u učionici, a broj mesta u učionici je ograničen! Primamo 4 grupe od po 20 učenika. Ukoliko u trenutku vaše prijave nema više mesta u učionici, moguće je onlajn uživo pohađanje priprema.

Prijavite se odmah i obezbedite mesto u grupi svom osmaku pozivom broja telefona gimnazije 021/300-4296 ili putem mejla gimnazija@smart.edu.rs.

Skip to toolbar