Sanja Lalić - hemija

Da li si pogledala email?

Prvo polugodište se uveliko završilo. Kao odeljenski starešina veoma sam ponosna na svoje đake. Posmatrajući i analizirajući prethodno polugodište shvatila sam da su dosta sazreli, da su odgovorniji i savesniji. Ponašanje na samim časovima i u školi je na zavidnom nivou. Ono što mi se posebno sviđa jeste to sto imaju veću odgovornost prema drugima, spremnost da pomognu bez obzira na sve, da nekome ulepšaju dan. Kao i prethodnih godina i ove godine su učestvovali u humanitarnoj akciji zajedno sa svim đacima iz naše škole. Učestvovali su u pravljenju novogodišnjih čestitki posvećene dragim osobama iz naše škole.

Mogu da Vam kažem da je mene jedna novogodišnja čestitka veoma obradovala. Taj dan je bio dan pun obaveza, sređivanje dnevnika, razne papirologije i rešavanje usputnih stvarčica. Sedeći u zbornici sa sve dnevnikom u ruci, dve koleginice su mi se obratile prijatnim glasom i sa osmehom rekle“ Sanja da li si pogledala email“. Prva pomisao mi je bila „ Verovatno je jedan od meilova obaveštenja“, ali nije bio. Otvarajući emeil primetila sam da je u prilogu neki dokumenat. Otvorim kao ono novogodišnja čestitka koja je za mene napravljena. Napravila ju je učenica iz mog razreda Brigita.

„Draga razredna

Želim Vam srećan Božić

i srećnu Novu godinu „

Kada sam pročitala novogodišnju čestitku odjednom su me obuzele snažne emocije, sreća, radost……. Gest moje učenice Brigite veoma me je obradovao i razveselio.

Draga Brigita ovim putem ti se zahvaljujem na prelepoj novogodišnji čestitki i veoma sam ponosna i srećna što sam ti odeljenski starešina.

Svim mojim đacima želim sve najbolje u Novoj godini 😀

Skip to toolbar